Všetko je o.k

Hammer

Prasačiny momentálne nie je možné zobraziť.
hammer
Guľové esá
 
| 30.3.2020 20:17

Mikulas Dzurinda bol premier, ktoreho som si vazil. Druhy, ktory bol pouzitelny, bol Jozef Moravcik. Ostatni stali za ... ehm ... ved viete co - Carnogursky, Meciar, Fico, Pellegrini ... a teraz ten psychopat z Trnavy.
Mikulas Dzurinda mal gule - aj na socialne reformy, aj na boj s organizovanym zlocinom, aj na zavedenie politickej kultury. Mal aj dost trpezlivosti na vyjednavanie s politikmi - co je obdivuhodna vlastnost.


Hammer
Hammer | 30.3.2020 21:17

Mikuláš vedel pekne vystupovať pred novinármi a mal veľmi dobrú pamäť takže pôsobil naozaj dôveryhodne.S tým bojom proti organizovaným zločincom máš s časti pravdu.On bojoval hlavne proti tým ktorí sa mu plietli do jeho mimopracovných kšeftov ktorých bolo naozaj mnoho a mnohé zdieľal spoločne s Mečiarom.Možno sa budeš na mňa hnevať že ho spájam práve s Mečiarom ale ver mi prosím ťa že viem o čom rozprávam keďže som ešte ako mladý pracoval vtom čase u jedného človeka u ktorého sa mnoho ľudí stretávalo a bol to naozaj veľký stres a hnus na ktorý človek nikdy v živote nezabudne.


salamoon
salamoon | 30.3.2020 22:33

vraj "psychopat z trnavy"

to je cista smeracka ficovina. normalny clovek to nepouziva.


Lodovik
Lodovik | 31.3.2020 00:16

@Hammer ved povedz viac. Takze, ze "viem, ale nepoviem" moze povedat hocikto.

Inak, nebyval nahodou Dzurinda ako predseda vlady v panelaku v Petrzalke? Ja si aspon nieco take pamatam, ale vtedy som bol decko a moc som to nesledoval. Neviem, kde byva teraz, ale par krat som ho videl behat na hradzi plus/minus mosty Lafrononi a SNP. Nepripada mi preto, ze ma nakradnute ako Meciar alebo Fico a ich kumpani. Je mi jasne, ze aj vtedy sa diali kadejake spinavosti v politike, ale porovnavat to s Meciarom, ktoreho vlada sa podielala na minimalne jednej vrazde, mi pripada ako strata zdraveho usudku.


jano
jano | 31.3.2020 12:06

ako napr. JPP


selo
selo | 31.3.2020 13:46

Dzurinda vytiahol Slovensko zo sračiek, do ktorých ho dostal Mečiar. Keby mal nakradnuté, určite by sme sa niekde dočítali o jeho majetkoch, ale nič na neho nemajú.


Hammer
Hammer | 31.3.2020 18:31

Mikimu to stále pálilo a ešte aj páli.Len mu neviem odpustiť stretávanie sa s ľuďmi s ktorými ho možno kontaktovali jeho kamaráti o ktorých si myslel že ich dôverne pozná ale fakt ťažko už teraz hodnotiť.Viem ešte že chodil aj k Rigovi ktorý pral prachy chovom pštrosov(pracoval tam môj dobrý kamarát)ale je to už tá divoká história kde neboli jasné pravidlá a zákony a je to našťastie za nami i keď prišli...


 
Nie ste prihlásený, pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť!
( Prihlásenie | Registrácia )
 
 
loader